Vorige slide
Volgende slide
Trots op onze bakkerij sinds 1817
Meergranen Bries

Meergranen Bries

Meergranenbrood vol extra vezels, zaden en maïs. Bestel hier de brood van de maand

cheescake

De smaak van patisserie

Onze banketbakkers maken veel seizoensgericht banket, maar u kunt ook altijd genieten van ons vaste assortiment. Altijd van topkwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Een greep uit ons assortiment

Trots op onze bakkerij sinds 1817
hazelnoot, schuim, taart, hazelnoot schuim taart

Hazelnoot schuimtaart

Een koffie klassieker, deze hazelnootschuimtaart. De meringue blijft een beetje taai en dan is er die zachte vulling. Bij bakkerij Koopmans altijd een graag geziene gast…

bonbonworkshop

Bonbonworkshop

Wist je dat je bij ons ook een bonbonworkshop kunt volgen? Herbert dompelt je onder in de wereld van chocola… leuk voor een bedrijfsfeestje, familiedag of een vrijgezellenfeest!

Koffie Corner

Wist u dat u in onze winkel te Almelo heerlijk kunt genieten van een vers kopje koffie met een heerlijk gebakje erbij? Of ga eens lekker lunchen. We hebben uiteraard verse broodjes in allerlei smaken en varianten en beleg. Bij mooi weer kunt u buiten zitten en ander binnen in onze ruime koffiecorner.

chocolade

Chocolaterie

Bij bakkerij Koopmans hebben wij onze eigen chocolaterie, hier werken we met de beste cacao-soorten en grondstoffen. Maken we verrassende combinaties en prachtige kunstwerken. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de smaak. >Lees meer

Een greep uit ons assortiment

Patisserie
rondos
zoutekoekjes
cheescake